Uranak > Srebrno Jezero

Proleće, praznik (ne)rada, prvi maj, odmor, žurka. Rešenje asocijacije je URANAK! Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 29. aprila do 2. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji - SREBRNOM JEZERU.

Zašto baš Uranak i zašto baš Srebrno Jezero?
1. Zato što je #uranak deo naše tradicije i želimo da ove dane provedemo u našoj zemlji.
2. Zato što želimo da našoj zemlji podarimo još jedan festival koji ima za cilj da, pored gostiju iz naše zemlje, ugosti i mnoge inostrane goste.
3. Zato što je Srebrno jezero idealna lokacija za jedan ovakav događaj.
4. Zato što cena omogućava svakome da, i u uslovima najveće krize, bude deo ove lepe priče.
5. Zato što se iz gradskih centara Srbije stiže veoma brzo do destinacije. Udaljenost od Srebrnog Jezera: Beograd 110 km, Novi Sad 200 km, Niš 220 km, Kragujevac 125 km, Paraćin,Jahodina i Ćuprija 140 km, Užice 235 km, Čačak 180 km, Zaječar 160 km, Šabac 195 km, Sombor 285 km, Subotica 295 km.

Za 3000 ljudi, koliko će festival ove godine ugostiti, napravljena su tri stage-a: LIVE, URBAN, OPENAIRACTION! Za ovaj broj ljudi, osmišljen je kvalitetan muzički program koji će zadovoljiti svačiji #dobarukus.

Na Urban stage-u očekuje vas elektronska škola beogradskog clubinga.

Vidimo se i ove godine :)

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

Subota - 29. April / Beograd - Srebrno jezero:
Okupljanje grupe na parkingu u bloku 42. preko puta Buvlje pijace i polazak je planiran u prepodnevnim časovima. Kratak put i brzinom svetlosti stižemo na destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14:00h kreće prva dnevna žurka na bazenu. Nakon toga predah i prva večernja žurka, žurka otvaranja „Уранак феста“ održaće se u diskoteci Copacabana sa početkom u 22:00h. Noćenje.

2.
dan

Nedelja - 30. April / Srebrno jezero:
U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 12:00h nastavljamo dalje, jer počinje dnevna žurka na bazenu, a tradicionalne Go2 igre bez granica počinju u 15:00h, održaće se u Aqua parku Copacabana, verujemo da će biti najbolje do sada. Zabava se tu ne završava, pa nakon igra bez granica, gde pobednike očekuju „večernje nagrade“ nastavljamo sa još jednom noćnom, već drugom po redu tematskom žurkom, koja počinje u 22:00h. Noćenje.

3.
dan

Ponedeljak - 01. Maj / Srebrno jezero:
Trećeg dana dnevna žurka kreće ponovo u 12:00h - kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava. U 15:00h fakultativno - tročasovna dnevna žurka na brodu. Nakon završetka žurke na brodu, nastavljamo žurkom na bazenu, koja svakako nije ni prestajala. Posle kratkog predaha u 22:00h počinje treća tematska žurka. Noćenje.

4.
dan

Utorak - 02. Maj / Srebrno jezero - Beograd:
Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u rani podnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u popodnevnim časovima.

*** CENOVNIK SMEŠTAJA ***

Naziv smeštaja Usluga 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
Vila Andjelkovic NA     29   39
Vila Borova NA 35   39 45 49
Vila Jutro NA     39 45 49
Vila Petrovic NA     39 45  
Vila Masic NA       45 49
Vila Brankovic NA       45 49
Vila Milic NA       49  
Vila Novak NA   45 49    
Vila Romantika NA     39 45 49
Vila Valerija NA   35 45 49  
Vila Filipovic NA       49 55
Vila Deskom NA     45 49 55
Vila Stella NA       49  
Vila Dunavski cvet NA       55 59
Vila Lago NA         59
Vila Brka NA     49 55 59
Vila Dincic NA       59 65
Odmaralište TEO4 NA 45 45 49 55 59
Odmaralište Srebrno jezero FB     59 65 70
 
 
Legenda: NA – najam soba/studija/apartmana;FB – pun pansion

PREVOZ
Autobus iz Beograda 15 €
Autobus iz Kragujevca 15 €
Autobus iz Niša 15 €
Autobus iz Novog Sada 20 €

*** U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji) ***

PROMOPERIOD PAKET ARANŽMANA TRAJE DO 04.02.2017.

NAČIN PLAĆANJA:
  • Gotovinsko plaćanje: 2000 dinara prilikomrezervacije, druga rata 1000 dinara do 01/03/2017, ostatak 30 dana pre početka aranžmana
  • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
  • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

VILA ANĐELKOVIĆ (http://www.apartmaniandjelkovic.co.rs)
Nalazi se na 300m od centra. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/4 sobe. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, tv, klimu.

VILA BRKA (http://www.kodbrke.co.rs)
Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero.

ODMARALIŠTE SREBRNO JEZERO (http://www.recreatours.co.rs)
Odmaralište "Srebrnojezero" sa depadansom "Konak" se nalazi na 100m od Aqua Parka i direktno silazi na šetalište. U sklopu odmarališta se nalaze 240 ležaja (70 ležajeva u glavnoj zgradi, 170 ležajeva u depadansu ''Konak''). U našoj ponudi se nalaze 1/2, 1/3 i 1/4 sobe. Dodatni sadržaj hotela: parking, restoran i bar.

VILA DUNAVSKI CVET (http://www.smestajsrebrnojezero.info/restorani-na-srebrnom-jezeru/restoran-sa-prenocistem-dunavski-cvet)
Vila Dunavski cvet nudi kompletan aranžman u 12 lepo opremljenih i klimatizovanih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba je sa kupatilom i televizorom. U kompleksu vile se nalazi i restoran koji može da primi 50 gostiju. Terasa koja gleda na Dunav i Srebrno jezero ima 60 mesta. Vinoteka, u svako doba nudi preko 20 vrsta domaćih i stranih vina.

VILA DESKOM (http://sztr-deskom.webs.com)
Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

VILA BRANKOVIĆ (http://www.381info.com/srebrno-jezero/privatan-smestaj/privatan-smestaj-brankovic)
Vila Branković se nalazi 300m od centra. Nov, moderan smeštaj koji poseduje 1/2 i 1/3 sobe u sklopu soba se nalazi kupatilo, wi-fi, tv i terasa. Pored pansiona nalazi se pečenjara u kojoj možete da se hranite.

VILA FILIPOVIĆ (www.go2travelling.net)
Vila Filipović se nalazina 300m od centra. Smeštajni kapaciteti vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji lepo opremljeni. Svaki studio ima kuhinju, kupatilo i terasu.

VILA PETROVIĆ (www.go2travelling.net)
Vila Petrović se nalazi na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljena je od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani sa zajedničkom kuhinjom koja se nalazi u suterenu vile. Vila je okružena zelenilom i pruža šansu za kompletan odmor. Svaki apartman poseduje jedan francuski ležaj i sofu na razvlačenje, klima uređaj, televizor, internet, kupatilo, Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

VILA JUTRO (http://www.androidvodic.com/info_srebrno-jezero_wellness-i-spa-centri_spa-centar-jutro)
Vila Jutro se nalazi na 200m od glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom 1/2 sobom, dve 1/3 sobe i jedna 1/4 apartmana (kupatilo, klima uredjaj, centralno grejanje, televizor, mini bar). Vaš boravak ćemo učiniti kompletnim. Na raspolaganju vam se nalazi i katering služba, sa bogatim izborom hrane i pića.

VILA BOROVA (http://www.dalekoodposla.com/ponuda--srebrno-jezero-vila-borova-najlepsi-smestaj-na-srebrnom-jezeru)
Vila Borova je udaljena 400 metara od jezera, nalazi se u Jezerskoj ulici broj 28. Smestajni kapaciteti: 1/2, 1/4 i 1/6 (svaka soba ima svoje kupatilo,TV i sobe su klimatizovne). Pored komfornih soba, na raspolaganju su Vam i brojni prateći sadržaji koji će upotpuniti Vaš odmor. Dodatne pogodnosti su parking, poseban ulaz, letnja basta, rostilj. U suterenu se nalazi zajednička kuhinja.

VILA DINČIĆ (http://www.smestajsrebrnojezero.info)
Vila Dinčić se nalazina 50m od centra. Raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 6 apartmana, 4 dvokrevetne sobe i 2 trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor.

VILA ROMANTIKA(www.go2travelling.net)
Vila Romantika se nalazina 100m od depadans hotela Srebrno jezero i na 20m od vile Alex. Raspolaže sa pet luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Studiji su sa kupatilima, TV i klima i kuhinjom. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile.

VILA MILIĆ (www.go2travelling.net)
Vila Milic se nalazi u glavnoj ulici na jezeru, nalazi se 300m od šetališta. Raspolaže sa šest luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Svi studiji su trokevetni sa kupatilima, TV, klimom i kuhinjom. Kao dodatna usluga klijentima je obezebeđen parking ispred vile.

VILA MAŠIĆ (www.smestajsrebrnojezero.rs/sobe/smestaj-masic)
Smeštaj Mašić na Srebrnom jezeru se nalazina Sunčanom Breguna 250 m od jezera. Smeštaj poseduje 2 sobe bez kuhinje sa zajedničkim kupatilom. Sobe su II kategorijesa 2 zvezdice. Klima uređaj i frižider se nalaze u predsoblju.U sobama se nalazi televizor. Pomoćna kuhinja se nalazi u prizemlju. U sobama nije dozvoljeno pušenje, ali na terasama jeste.

VILA STELLA (http://www.stellaapartments.rs)
Moderan i atraktivan objekat sagrađen 2010 godine. Dobio je kategoriju sa 4 zvezdice, poseduje 8 trokrevetnih soba. Posebnu prijatnost pružiće vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu. U neposrednoj blizini prenoćišta nalazi se plaža i aquapark.

VILA VALERIJA (www.go2travelling.net)
Vila Valerija na Srebrnom jezeru se nalazi u ulici bungalovska koja se nalazina 200m od glavnog šetališta. Vila raspolaže sa četiri prostrana dobro opremljena apartmana. Apartmani su trokrevetni i četvorokreveti u kombinaciji francuskih ležajeva, sofa na razvlačenje i single ležajeva. Svaka jedinica sadrži opremljenu kuhinju, wc sa kupatilom, tv i klimu.

VILA NOVAK (www.go2travelling.net)
Vila Novak se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera, u ulici Bungalovska neposredno iznad glavne plaže na 100m od jezera. Novoizgrađeni smeštaj se nalazina 50m od odmarališta Teo4. Raspolaže sa četvrokrevetnim i petokrevetnim komfornim apartmanima koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase i sopstveni parking.

ODMARALIŠTE TEO4(www.teo4.rs)
Odmaralište TEO4 je nov objekat našeg košarkaša MilošaTeodosića. Objekat se nalazi pored samog jezera i raspolaže sobama različitih kategorija ukupnog kapaciteta 170 ležaja. U ponudi smeštajni objekat ima dvokrevetne i višekrevetne sobe.Sve sobe su nove i komforne. U samom objektu nalazi se i prostor za odmor kao i konferencijska sala.

Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Ukoliko se putnik prijavi 20 dana pred putovanje, u obavezi je da isplati aranžman u celosti.

Aranžman je kalkulisan na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkazaputovanja. MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opštiuslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” usklađeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br.2 od 10.03.2017.     Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65/2010 od 02.02.2010.


  
29

29.04. / 02.05.

4 DANA - 3 NOĆI /

Detaljnije o smeštaju