Upoznajmo Balkan > Rafting Tarom

Adrenalin čine sve one stvari o kojima smo razmišljali, a nikada se nismo usudili da probamo. Uzbuđenje koje osećate dok lomite talase, suprotstavljate se snazi vode, udišete planinski vazduh i ne znate kakvo vas novo iznenađenje čeka iza vodopada jeste uzbuđenje koje čini rafting! A adrenalin na vodi je ono što vas čini živim!

POLASCI od 14. aprila 2017. SVAKOG petka, do kraja septembra!Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
1.
dan

Petak 
Vaša avantura počinje sa upoznavanjem društva ispred parkinga lokomotive u 15h u Novom Sadu ili u 16:15 h sa parkinga Bloka 42 u Beogradu. Vožnja do kampa traje oko 7h, sa tri kratke pauze. Ovo vreme iskoristite da razmenite iskustva sa putnicima i okupite nove ljude sa kojima ćete se družiti tokom boravka. Dolazak u kamp “Tara-87” je planiran oko 22h. Ovaj kamp je jedan od najlepših na Bastasima i najpoznatiji za sve koji uživaju u raftingu. Okolina i osećaj da postajete deo prirode upotpuniće ceo adrenaliniski doživljaj. Smeštanje u bungalovima je za dve ili više osoba, a ukoliko je neko spreman na potpuni ugođaj divljine, može da prespava i u opremljenom šatoru.

2.
dan

Subota 
Prvi jutarnji zraci vas bude i pripremaju za početak vaše avanture. Posle doručka (specijaliteti domaćinstva), svaki gost dobija odelo od neoprena, čizme, sigurnosni prsluk i kacigu. Kada se potpuno opremite, dolazi terensko vozilo koje vas prevozi do Brštenovice- polaznu tačku rafting ture. Formiraju se timovi za rafting (8-12 članova), upoznajete sa skiperom (kormilarom) i pravilima ponašanja u čamcu. Sedenjem u čamac, neumorna voda vas povlači i plovidba kreće! Prelazi se oko 20 km najatraktivnijih delova Tare (16 km) i Drine (4 km). Prolazi se oko 30 uzbudljivih bukova! Uzbuđenje zbog talasa koje vas bacaju u stranu i probijanja niz spustove dok vas sunce obasjava su slike koje vam ostaju u glavi zauvek. Ovde se rađa doživljaj koji ćete jedva čekati da ponovite! Spust se završava kod našeg kampa,a posle burne avanture u 16h nas čeka ručak (specijaliteti domaće i orijentalne kuhinje: splavarska čorbica, teletina ili jagnjetina ispod sača) neodoljiv obrok prijaće vam posle umora. Posle ručka, slobodno vreme za odmarenje ili šetnju kroz šumu i dalje upoznavanje sa prirodom. Oko 20h večera ( specijaliteti na žaru, pastrmka, jela sa roštilja, možda nešto što se upecali?…) Zabava uz muziku i logorsku vatru, domaću rakiju, kuvano vino , razmenjivanje utisaka i prepričavanje doživljaja pred spavanje.

3.
dan

Nedelja 
Nakon doručka obilazimo sve što smo propustili prethodnog dana i naravno mogućnost još jednog raftinga ili nekog izleta koji će biti ponuđen u kampu. Mogućnosti su velike, da li se ponovo upustiti u još jedan spust ili obići Nacionalni park Sutjeska i prašumu Perućice, ili možda obići veliki kanjon Pice i manastir Pivu? U popodnevnim satima povratak nazad, uz planiranje sledećeg vikenda kada ćete sigurno želelti ponovo na rafting. Usputne pauze su kraj čuvenog “Mosta na Drini” velikae inspiracija za Andrićevo delo i svraćanje u Drvengrad, Etno selo Emira Kusturice. Dolazak u Novi Sad i Beograd planiran je u večernjim satima.

Cena paket aranžmana: 119 €

Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje:
 1. Prilikom prijave plaća se 3.000 RSD
 2. 40 dana pred put obavezna je uplata druge rate u iznosu od 5.000 RSD
 3. do 20 dana pred put potrebno je ulatiti ceo iznos
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAPOMENE:
 • Organizovani i garantovani polasci svakog petka iz Novog Sada i Beograda
 • Prilikom prijave plaća se 3.000 RSD
 • Mogućnost ONLINE prijave
 • Ukoliko idete sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 35e.
OBAVEZNO PONETI LIČNU KARTU ILI PASOŠ ZBOG PRELASKA DRŽAVNE GRANICE!

Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA
 

Program broj 1. od 07.03.2017.                                        Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 /
119

od 14. aprila 2017. / svakog petka do kraja sept.

3 dana, 2 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju