Upoznajmo Balkan > Rafting Limom, Kamena gora, kanjon Uvca

Rafting, hiking

Polazak iz Rume, Novog Sada i Beograda

Iskusite uzbudljivi rafting Limom, uz boravak na Kamenoj Gori, prelepom planinskom selu.
Povešćemo vas i u čuveni kanjon Uvca, poznatog po svojim meandrima i staništu beloglavog supa. Tura na Uvcu obuhvata vožnju čamcem kataramanom Uvačkim jezerom, obilazak Ledene pećine, kao i izlazak na vidikovac Veliki vrh i Molitvu, odakle se najbolje vide meandri Uvca.

Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
1.
dan

Petak 09. jun:
Polazak iz Rume u 14.30h, Novog Sada u 15h kod Lokomotive, iz Beograda u 16.30h sa parkirališta opštine Novi Beograd. Putovanje ka Prijepolju. Dolazak u selo Kamena Gori na 1400 m nadmorske visine u večernjim satima. Smeštaj u etno brvnarama sa početka 20. veka i čobanskim kućicama – kućerima ili seoskim domaćinstvima. Noćenje.

2.
dan

Subota 10. jun:
Doručak. Priprema za uzbudljivu rafting avanturu na Limu. U 10h polazak na rafting. Transfer do manastira Kumanica odakle počinje rafting Limom. Rafting kroz najlepši deo Limske doline sa startom u podnožju manastira Kumanica. Splavarenje od Kumanice do Brodareva kroz Kumaničku klisuru na dužini od oko 25 km i trajanju od 2-4h u zavisnosti od vodostaja. U popodnevnim satima povratak na Kamenu Goru. Ručak u seoskom domaćinstvu. Slobodno vreme. Šetnja, obilazak Svetog bora, simbola sela, starog oko 500 godina. Noćenje.

3.
dan

Nedelja 12. jun:
Doručak. Napuštanje Kamene Gore. Transfer do kanjona Uvca. Obilazak specijalnog rezervata prirode, staništa beloglavog supa. Silazak do Uvačkog jezera i vožnja čamcem (katamaranom) kroz meandre kanjona do Ledene pećine uz posmatranje i fotografisanje staništa beloglavog supa. Odlazak do vidikovca Molitva, odakle se najbolje vide meandri Uvca. Nakon obilaska ručak u restoranu na obali jezera. U popodnevnim satima polazak za Beograd, gde se stiže u večernjim satima.

CENA TURE PO OSOBI: 98 €

Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
Prijave i informacije:
 • Tura se realizuje za minimum 18 putnika. Prijave najkasnije do 5. juna 2017.
 • Prilikom prijave, plaća se 30 % za rezervaciju ture, ostatak najkasnije do 6. juna ili u 2 rate čekovima građana (jul i avgust)
 • Telefonom  na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
Dodatne napomene:
 • Prevoz – organizujemo prevoz i iz Novog Sada uz doplatu od 1000 dinara za minimum 10 prijavljenih. Polazak je iz Novog Sada je u 15h, iz Beograda sa parkirališta kod opštine Novi Beograd u 16.30h. Naš prevoz podrazumeva i sve ostale transfere tokom izvođenja ture (Kamena Gora-Kumanica-Kamena Gora). Na samoj destinaciji transferi su ukupno 120 km. Ukoliko neko ide sopstvenim prevozom cena ture se umanjuje za 20 €.
 • Oprema - Na splavarenje je potrebno poneti odeću i obuću koja se brzo suši i ne upija mnogo vode. Za rafting na Limu nije neophodno prethodno veslačko iskustvo. Tokom spusta će u čamcu biti prisutan rafting skiper koji će upravljeti čamcem i brinuti o bezbednosti; rafting se izvodi gumenim nepotopivim čamcima specijalno rađenim za divlje vode. Čamci su kapaciteta 8-10 osoba. Pre starta skiper održava kratak kurs o raftingu.
 • Ishrana – U selu se mogu kupiti obroci po povoljnim cenama. Hrana je tradicionalna i veoma ukusna. U selu se nalazi restoran sa povoljnim cenama hrane.
 • Za izvođenje raftinga neophodno je minimum 5 prijavljenih putnika.
 • Ukoliko neko ne želi da ide na rafting cena se umanjuje za 1000 dinara.
NAČIN PLAĆANJA: 
 • Gotovinsko plaćanje: Prilikom prijave, plaća se 30 % za rezervaciju ture, ostatak najkasnije do 6. juna
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express. Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun. 
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.
Rok za prijavljivanje je do popune mesta.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program broj 1. od 10.04.2017.                       Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65
98

09.06.2017. / 11.06.2017.

2 noćenja / Autobus

Detaljnije o smeštaju