Upoznajmo Balkan > Krsatrenje Đerdapskom klisurom

Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

1.
dan

18.06.2017.

Polazak autobusom u 06:30 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam, a u 08:00 iz Beograda, blok 42, preko puta Buvlje pijace. 

Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i ĐerdapuUkrcavanje na brod i krstarenje Đerdapom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode. 

Po završetku krstarenja, transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora. 

Nakon toga kreće se ka Lepenskom viru gde će se obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina). 

Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00. Dolazak u Novi Sad oko 22,30 h. 

Promotivna cena: 4990 RSD 

Cena za penzionere: 4790 RSD 

Cena za decu: 4400 RSD 

Doplata za polazak iz Novog Sada 750 dinara, a minimum za polazak iz NS je 10 putnika.


Polazak autobusom u 06:30 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam, a u 08:00 iz Beograda, blok 42, preko puta Buvlje pijace.

Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i Đerdapu. Ukrcavanje na brod i krstarenje Đerdapom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode.

Po završetku krstarenja, transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora.

Nakon toga kreće se ka Lepenskom viru gde će se obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina).

Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00. Dolazak u Novi Sad oko 22,30 h.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.

Promotivna cena važi isključivo za uplate do 10 dana pre polaska na putovanje. Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba.

Doplata za polazak iz Novog Sada 750 dinara, a minimum za polazak iz NS je 10 putnika.

Cena za decu 4400 din u pratnji jedne osobe, 4200 ako je u pratnji dve odrasle osobe. A ako je dvoje dece i dve odrasle osobe cena po detetu je 4200. Deca imaju mesto u mini busu ili autobusu i dečiji meni.
42

18.06.2017. /

0 / Autobus ili minibus

Detaljnije o smeštaju