Upoznajmo Balkan > Kanjon Uvca

Obilazak Stopića pećine na Zlatiboru i etno sela Sirogojno, čuvenog kanjona Uvca, poznatog po svojim meandrima i staništu beloglavog supa.

Tura obuhvata vožnju čamcem kataramanom Uvačkim jezerom, obilazak Ledene pećine, kao i izlazak na novi vidikovac Veliki Vrh i Molitvu, odakle se najbolje vide meandri Uvca.


Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
1.
dan

20.05. (Subota): Ruma – Novi Sad – Beograd – Stopića pećina – Sirogojno – Sjenica
Polazak iz Rume u 5.30h, iz Novog Sada u 6h, iz Beograda, u 7.30h sa parkirališta opštine Novi Beograd. Putovanje ka specijalnom rezervatu prirode Uvac, preko Užica, Zlatibora i Nove Varoši. U blizini Zlatibora obilazimo Stopića pećinu, za koje su karaktersitične duboke bigrene kade i etno selo Sirogojno koje prezentuje tradicionalno graditeljstvo srpskog sela planinskih oblasti dinarske regije.
U Sjenicu stižemo u kasnim popodnevnim satima.
Smeštaj u privatnim apartmanima. Slobodno vreme. Preporučujemo posetu nekoj od lokalnih poslastičarnica. Noćenje.

2.
dan

21.05. (nedelja): Kanjon Uvca – Beograd
Doručak. Napuštanje smeštajnog objekta u 8h. Pre silaska na jezero, obići ćemo novi vidikovac Veliki Vrh, odakle se pruža veličanstven pogled na meandre Uvca. Silazak do Uvačkog jezera. Mogućnost izbora između dva načina obilaska kanjona Uvca:
vožnja čamcem (katamaranom) kroz meandre kanjona do Ledene pećine uz posmatranje i fotografisanje staništa beloglavog supa. Izlazak do vidikovca Molitva (pešačenje do vidikovca i nazad u trajanju ukupno 1.5h). Povratak u čamac koji će vas vratiti do kampa na obali jezera. Ručak u kampu.
Pešački obilazak kanjona, od kampa do vidikovca Molitva i nazad (ukupno 14 km, trajanje oko 5h). Ručak u kampu na obali jezera.
U 16.30h polazak za Beograd, gde uz kraće pauze stižemo u večernjim satima.

CENA TURE PO OSOBI: 7.300 Din.

Prijave i informacije:
 • Telefonom na 381 62 8001568
 • Mailom na go2serbia.mina@gmail.com
Dodatne napomene:
 • Tura se realizuje za minimum 18 putnika. Prijave najkasnije do 15. maja 2017.
 • Prilikom prijave, plaća se 30 % za rezervaciju ture (2.200 dinara), ostatak najkasnije do 16.maja ili u 2 rate čekovima građana (jun i jul)
 • Prevoz – organizujemo prevoz i iz Novog Sada uz doplatu od 1000 dinara, a minimum je 10 prijavljenih. Polazak iz Novog Sada je u 6h kod Lokomotive, iz Beograda sa parkirališta kod opštine Novi Beograd u subotu u 7.30h.
NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje: Prilikom prijave, plaća se 30 % za rezervaciju ture (2.200 SD), ostatak najkasnije do 16.maja
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express. Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun. 
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.
Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA 

Program broj 1. od 10.04.2017.                                  Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65
58

20.05.2017. / 21.05.2017.

1 noć / Autobus

Detaljnije o smeštaju