Organizijada > Organizijada Srebrno jezero

Srebrno jezero jedno je odnajlepših odmarališta naše zemlje, mesto do kog ne morate daleko putovati. Jezero je zapravo rečni rukavac Dunava, koji je pregrađen nasipom 1971.godine i po vrsti jezera pripada grupi veštačkih akumulacionih jezera. U popodnevnim satima kada Sunce počinje da zalazi iza Karpata, mnoštvo sunčevih zraka čine da jezero ima srebrni sjaj po tome je i dobilo ime. Prirodna hladovina i dobra klima čine da boravak na jezeru ostane upamćen. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava i mnoga druga. Pored uređenih plaža i komfornog smeštaja jezero ima Aqua park i diskoteku pa je idealno mesto za provod.
1.
dan

Četvrtak - 18. Maj / Beograd - Srebrnojezero:
Okupljanje grupe na parkingu u bloku 42. preko puta Buvlje pijace i polazak je planiran u prepodnevnim časovima. Kratak put i brzinom svetlosti stižemo na destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14:00h kreću planirane sportske aktivnosti (fudbal, basket, beach volley). Nakon toga predah i prva večernja žurka, žurka otvaranja „Organizijade“ održaće se u diskoteci Copacabana sa početkom u 22:00h. Noćenje.

2.
dan

Petak - 19. Maj / Srebrnojezero:
U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 10:00h nastavljamo dalje, jer počinje druga faza sportskih turnira, nakon toga se selimo na dnevnu žurku koja počinje u 14:00h, i održava se u Aqua parku Copacabana. Zabava se tu ne završava, pa nakon sportskih turnira, nastavljamo sa još jednom noćnom, već drugom po red užurkom, koja počinje u 22:00h. Noćenje.

3.
dan

Subota - 20. Maj / Srebrnojezero:
Trećeg dana dnevna žurka kreće u 13:00h - kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava.U 19:00h je ceremonija proglašenja pobednika svih sportskih disciplina. Posle kratkog predaha u 22:00h počinje treća žurka. Noćenje.

4.
dan

Nedelja - 21. Maj / Srebrnojezero - Beograd:
Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u ranim podnevnim časovima priprema za polazak za Beograd. Dolazak u popodnevnim časovima.

CENOVNIK SMEŠTAJA

SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA PO OSOBI:
STRUKTURA CENA
Vila Bella 1/2, 1/4, 1/6 49€
Vila Valerija 1/2, 1/3, 1/4, 1/6 49€
Vila Deskom 1/2, 1/3, 1/4 49€
Vila Filipović 1/2, 1/3 49€
Vila Pantić 1/2, 1/3, 1/4 49€
Vila Nešić 1/2 49€
Vila Stella 1/2, 1/3, 1/4 49€
Vila Ognjište 1/2, 1/3, 1/5 49€
Vila Romantik 1/2, 1/4 49€
Vila Lago 1/2, 1/3 54€
Teo4 1/2, 1/3, 1/6 54€
Vila Madera 1/3, 1/4 54€
Vila DunavskiCvet 1/2, 1/3 54€
Vila Brka 1/2, 1/3, 1/4 54€

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAČIN PLAĆANJA:
  • Gotovinsko plaćanje: 1000 dinara prilikom rezervacije, druga rata u iznosu od 1000 dinara do 4.aprila,a ostatak 30 dana pre početka aranžmana do 18.04.2017.
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
OPIS SMEŠTAJA

VILA BELLA (www.go2travelling.net)
Vila Bella je udaljena svega 50m od jezera. Svaki apartman opremljen terasom, kompletno nameštenom kuhinjom, kupatilom, TV-om, i zasebnim parking mestom.

VILA VALERIJA
Vila Valerija se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera neposredno iza glavne plaže na oko 100 metara od jezera. Objekat i kompletan smeštaj su novi. Svaka soba opremljena je kompletno opremljenom kuhinjom i sopstrvenim kupatilom.

VILA DESKOM (http://sztr-deskom.webs.com/)
Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

VILA FILIPOVIĆ
Vila Filipović se nalazi na 300m od centra. Smeštajni kapaciteti vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji lepo opremljeni. Svaki studio ima kuhinju, sa kupatilom i terasu.

VILA PANTIĆ
 Apartmani Pantić se nalaze u strogom centru Srebrnog jezera neposredno iza glavne plaže na oko 100 metara od jezera. Objekat i kompletan smeštaj su novi. Raspolaže sa 4 apartmana koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase, i sopstveni parking.

VILA NEŠIĆ
Vila Nešić je udaljena samo 80 metara od plaže i nalazi se u mirnom ambijentu. U poudiima su tri dvokrevetne i jedna trokrevetna soba. Sve sobe poseduju kupatilo, mini kuhinju i kablovsku TV. Takođe, svaki apartman ima klimu. Ima još i letnjikovac i roštilj.

VILA STELLA 
Vila se nalazi na svega 200 metara od glavnog šetališta, smeštena u glavnoj ulici na Srebrnom jezeru. Strukturne kapacitete koje vila može da ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, takođe i jedna soba je na raspolaganju. Studijisuopremljenisa mini kuhinjom, tv i terasom.

VILA OGNJIŠTE
Vila Ognjište se nalazi u ulici Bungalova i udaljena je 120m od glavne plaže. Svaka soba ima kupatilo, klimu, kablovsku televiziju, terasu.

VILA ROMANTIK 
Vila Romantik se nalazina 100m od depadans hotela Srebrno jezero i na 20m od vile Alex. Raspolaže sa pet luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Studiji su sa kupatilima, TV, klimom i kuhinjom. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile.

VILA LAGO (http://vilalago.net)
Vila Lagose se nalazi na samom Srebrnom Jezeru. Vila je savremeno opremljen i ukusno urađen objekat, i kao takva gostima nudi pun komfor. Svaka soba je klimatizovana, ima kablovsku televiziju i frizider. Smeštaj ima 15 dvokrevetnih soba od kojih 11 soba ima pomoćne ležaje. Sobe su sa kupatilima, TV i klimom. U sklopu apartmana se nalazi kuhinja, dve sobe, klima i TV. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile.

HOTEL TEO4 (http://www.teo4.rs/jezero.html)
Hotel Teo4 je potpuno nov hotel, sagrađen 2016. godine. Hotel se nalazi na samo 50m od glavne plaže i na 10 m od terenana na kojima će se odigravati takmičenja na Organizijadi. Hotel u ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne luksuzno uređene sobe.Svaka soba ima tv, klimu, I posebno kupatilo. Hotel ima kapacitet 170 mesta.

VILA MADERA
Vila Madera se nalazina 100m od glavnog šetališta, odmah iznad Aqua Parka na Srebrnom jezeru. Raspolaže sa luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama. Sve sobe su trokrevetne sa kupatilima, TV i klimom. U sklopu vile se nalazi bazen, restoran kao i parking ispred vile.

VILA DUNAVSKI CVET 
Vila Dunavski cvet nudi kompletan aranžman u 12 lepo opremljenih i klimatizovanih dvokrevetnih i trokrevetnih soba.Svaka soba je sa kupatilom i televizorom. U kompleksu vile se nalazi i restoran koji može da primi 50 gostiju. Terasa koja gleda na Dunav i Srebrno jezero ima 60 mesta. Vinoteka, u svako doba nudi preko 20 vrsta domaćih i stranih vina.

VILA BRKA (http://www.kodbrke.co.rs)
Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasu sa pogledom na Srebrno jezero.

Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Ukoliko se putnik prijavi 20 dana pred putovanje, u obavezi je da isplati aranžman u celosti.
Aranžman je kalkulisan na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.


U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” usklađeni sa YUTA standardom.


Program br 2. od 20.03.2017.                     Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65/2010 od 02.02.2010.
49

18. maj 2017. / 21. maj 2017.

4 dana - 3 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju