Nova godina > Milano

Milano je drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad regije Lombardija. Smatra se „privrednim srcem“ Italije, a takođe je svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom arhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu, Milano je najpoznatiji kao jedan od središta svetske mode (uz Pariz i Njujork).

Termin: 30. decembar 2017 - 03. januar 2018.


ONLINE PRIJAVA
1.
dan

1. dan: 30. decembar 2017. (subota) / Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija - Italija: Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u popodnevnim satima (okvirno 16h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.
dan

2. dan: 31. decembar 2017. (nedelja) / Milano: Dolazak u Milano u prepodnevnim satima.Panoramsko razgledanje grada: Trg Duomo, Zamak porodice Sforca, Opera Skala, Pasaž Vitorio Emanuele, Milanska Katedrala...Nakon obilaska smeštanje u hotel. Slobodno vreme i priprema za novogodišnju noć.Doček Nove godine na trgu ili u nekom od popularnih milanskih klubova. Noćenje.

3.
dan

3. dan: 01. januar 2018. (ponedeljak) / Milano – Komo&Monca (fakultativno) – Milano: Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska jezera Komo gde ćete imati priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondenskog jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta imaju svoje vile ovde. Nakon Koma sledi poseta Monce. Panoramski razgled grada u kome se održava trka formule 1, zatim šetnja centrom (Duomo, trgTrenta i Trsta, trg San Paulo, trgKarduci…). Slobodno vreme za kafu i večeru nakon čega je predviđen povratak u hotel. Repriza Nove godine. Noćenje.

4.
dan

4.dan: 02. januar 2018. (utorak) / Milano - Verona - Italija – Slovenija - Hrvatska: Doručak. Napuštanje hotela islobodno vreme do kasnih popodnevnih sati kada je predviđen povratak za Beograd. Nastavak putovanja uz usputni obilazak Verone.Noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske.

5.
dan

5. dan 03. januar 2018. (sreda) / Beograd:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 
HOTEL usluga 1/2 1/3
GIOIA 4* *BB 139€ 129€
RIPAMONTI 4* *RO 129€ 119€

*BB – noćenje sa doručkom
*RO – samo noćenje, bez obroka


Katalog smeštaja možete pogledati OVDE

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje:
 • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna
 • narednih 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora)
 • ostatak, 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2017)
Kreditne kartice:
 • Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama Komercijalne Banke do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Kod plaćanja Visa Electron - debitnim karticama Unicredit banke (kartica uz studentski račun banke), ostvaruje se popust od 10% na iznos aranžmana koji se plaća karticom. Popust se obračunava na redovnu cenu aranžmana (popust se ne uračunava za već snižene cene)
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a
Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun


OPŠTE NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Viza je neopphodna za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno, po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana je lokanog karaktera.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Svi koji se prijave 30 i manje dana pred polazak na putovanje dužn isu da uplate aranžman u celosti (100%). Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.


Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija, organizator putovanja, zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza dugovanja.

MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Max Travel usklađenim sa YUTA standardom.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


Program br. 3 od 24.11.2017.
Licenca APR registrar turizma kategorije OTP br.65 / 2010 od 02.02.2010.
129

30.decembar 2017 / 03.januar 2018

5 dana / 2 noćenja / autobus

Detaljnije o smeštaju