Nova godina > Budva

Budva 

Budva je metropola crnogorskog turizma koja zahvaljujući velikom broju plaža koje plene svojim izgledom predstavlja najpoželjniju turističku destinaciju. Pored prirodnih lepota koje se ogledaju kroz uvale, ostrva i plaže Budva obiluje i istorijskim spomenicima. Stari Grad leži na malom poluostrvu i predstavlja riznicu kulturne baštine. Ispresecan je nizom uličica i trgova ispred kojih se nalaze znamenite građevine, crkva Sv. Trojice, gde je i grob istaknutog književnika, Stjepana Mitrova Ljubiše, crkva Sv. Ivana, crkva Sv. Bogorodice i crkva Sv. Save. Za vreme letnjih meseci pretvara se u Grad teatar gde se odigravaju mnogobrojne domaće i strane predstave. U Starom Gradu danas možete posetiti mnoge butike, kafiće, restorane, galerije. Manastiri Stanjevići, Podostrog, Reževići i Gradište su značajni istorijski i religijski spomenici Budve. Budva ima obalu od 21 km čijom se dužinom prostire 17 plaža. Ubraja se među najlepše obale sveta, a njena lepota neće vas ostaviti ravnodušnim. Budva je, pored mnogih kulturno – istorijskih znamenitosti, veoma poznata i po izuzetno zabavnom noćnom provodu. Grad obiluje sa prelepim terasama i barovima, koji su u letnjim večerima prepuni turista. Na različitim lokacijama, duž cele budvanske rive, možete uživati u različitoj muzici – od roka, densa i tehno-a, preko kubanske muzike i najnovijih svetskih hitova, pa do domaće muzike sa prostora Crne Gore, Srbije ili Hrvatske. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka vas Budva i vaš odmor za pamćenje može da počne.
1.
dan

29. dec. 2017. / Petak / Beograd – Budva :
Polazak iz Beograda u 23:00 časova sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.
dan

30. dec. 2017. / Subota / Budva :
Dolazak u Budvu u ranim jutarnjim satima. Smeštaj u apartmane/ sobe. Slobodno vreme za kraće upoznavanje grada. Prvo veče je planirano za ludu zabavu u nekom od noćnih klubova (fakultativno Club Night). Noćenje.

3.
dan

31. dec. 2017. / Nedelja / Budva – Tivat - Kotor:
U kasnim jutarnjim satima planiran je odlazak u centar Budve sa vodičem, šetnja centrom, obilazak najvažnijih znamenitosti grada kao i samih zidina. Nakon kraćeg odmora i šetnje gradom planiran je odlazak na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u povijesti bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797. Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Nakon obilaska vraćamo se u smeštaj kako bi se spremili za all inclusive doček Nove godine u klubu K3. U klubu napravljenom u steni, fascinantnog izgleda zabavljaće nas Go2 resident DJ (fakultativno club night). Noćenje.

4.
dan

01. jan. 2018. / Ponedeljak / Budva - Dubrovnik: 
Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na UNESCO-voj listi Svetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti. Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelepo Jadransko more. Povratak u smeštaj i slobodno vreme. Za poslednje veče boravka u Budvi pripremili smo pravu poslasticu od izlaska – klub Trocadero. Prvi deo večeri do početka koncerta je strana muzika house/ tech, hous/ RnB, a onda kreće koncert folk zvezde (fakultativno club night). Noćenje.

5.
dan

02. jan. 2018. / Utorak / Budva - Srbija:
Nakon napuštanje smeštaja, polazak za Beograd. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 69€

Katalog smeštaja možete pogledati OVDE


NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje: 
 • 2500 RSD prilikom rezervacije akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna 
 • Narednih 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) 
 • Ostatak, 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2017) 
Kreditne kartice:
 • Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express 
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 meseĉnih rata bez uvećanja 
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama Komercijalne Banke do 6 meseĉnih rata bez uvećanja 
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom VojvoĊanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi) 
 • Kod plaćanja Visa Electron - debitnim karticama Unicredit banke (kartica uz studentski račun banke), ostvaruje se popust od 10% na iznos aranžmana koji se plaća karticom. Popust se obračunava na redovnu cenu aranžmana (popust se ne uračunava za već snižene cene) 
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a 
Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.


NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana je lokalnog karaktera.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 20 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate arantman u celosti (100%)
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
 • Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.
 • Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
 • U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 60 putnika.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora putovanja agencije Max Travel uskljađeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br.1 od 02.10.2017.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
69

29. decembar 2017. / 02. januar 2018.

5 dana/ 3 noći / autobusom

Detaljnije o smeštaju