Jesenji Trip > Eurotrip

EURO TRIP

Berlin
– jedinstven i neponovljiv, grad koji je postao dom svih nacija sveta, grad koji nikada ne spava...
Amsterdam – prestonica slobode i mesto svačijeg sna o dobrom provodu...
Prag – Zlatni grad koji treba doživeti...

Ako ste radoznali i uvek spremni za nova saznanja, ove ne smete da propustite! Pakujte kofere!!!

Termin: 20. – 28. oktobar 2017.
1.
dan

1. dan: petak (20.oktobar 2017) Srbija – Mađarska – Slovačka – Češka – Nemačka
Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje...Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke, Češke i Nemačke.

2.
dan

2. dan: subota (21.oktobar 2017) Nemačka / BERLIN
Stizanje u Berlin oko podneva. Smeštamo stvari u hostel i krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija... Povratak i smeštanje u hostel. Nako toga sledi slobodno vreme za spremanje u odlazak na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Pvratak u hostel, noćenje.

3.
dan

3. dan: nedelja (22.oktobar 2017) BERLIN
Nakon doručka sledi fakultativni izlet panoramsko razgledanje Berlina: Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar placa krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, predviđeno je slobodno vreme za individualno istraživanje ovog fascinantnog grada, noćenje.

4.
dan

4. dan: ponedeljak (23.oktobar 2017) Nemačka – Holandija / AMSTERDAM
Nakon doručka, sledi odjavljivanje iz hotela. Pakujemo stvari u autobus. Sledi slobodno vreme sve do do večernjih sati kada polazimo za Holandiju.

5.
dan

5. dan: utorak (24.oktobar 2017) Holandija / AMSTERDAM
Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Obilazimo centar grada: Glavna železnička stanica, stanica berze, čuveni trg Dam sa kraljevskom palatom, Muntplein, prelazak preko glavnih kanala do Heineken muzeja i muzejskog trga na kom se nalazi čuveni natpis I amsterdam. Nakon obilaska sledi smeštanje u hostel. U večernjim satima fakultativna vožnja brodićem kanalima Amsterdama, koji će tom prilikom dobiti potpuno nov izgled u očima posmatrača. Nakon plovidbe mogućnost posete muzeju Heineken – preporuka za sve ljubitelje piva. Nakon izleta sledi slobodno vreme za odlazak u neki od amsterdamskih barova, coffeeshopova (Hightimes), i šetnja čuvenim Red Lights districtom. Povratak u hostel, noćenje.

6.
dan

6. dan: sreda (25.oktobar.2017) / AMSTERDAM
Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti u Amsterdamu ili fakultativni odlazak u Roterdam – Ovaj moderni grad očaraće vas arhitektonskim smelostima ostvarenim na obalama reke Rote i Mas, koje čine najveću evropsku luku (do nedavno i svetsku!). Njegov duh odiše mladošću i napretkom, koji ovaj grad već godinama unazad doživljava prateći Amsterdam, kao drugi najveći grad u zemlji, u stopu. Između ostalog na samoj turi imaćete priliku da vidite i Euromast (u Roterdamu), najviši holandski toranj, izgrađen za Florijadu 1960. godine, sa koga se pruža spektakularni pogled na roterdamsku luku i na grad... Nakon povratka sa ture, slobodno vreme u Amsterdamu... Odlazak u neki od Amsterdamskih klubova na žurku! Noćenje.

7.
dan

7. dan: četvrtak (26.oktobar.2017) Holandija– Nemačka – Češka
Nakon odjavljivanja iz hostela i doručka, proći ćemo od juga grada sve do ostrva koji se nalaze u severnom delu Amsterdama. Moderni arhitekturalni projekti su se gotovo organski uklopili u eksterijer fasada iz 17. veka. Samim tim što Amsterdam nije veliki grad gotovo sva arhitekturalna dostignuća koja vas mogu zanimati su na pešačkoj udaljenosti i na dohvat ruke. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima Polazak prema Pragu. Noćna vožnja kroz Holandiju, Nemačku, Austriju i Češku.

8.
dan

8. dan: petak (27.oktobar.2017) Češka / PRAG
Dolazak u Prag oko podneva. Slobodno vreme u gradu. Laganom šetnjom obilazimo Staro mesto - Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku.

9.
dan

9. dan: subota (28.oktobar.2017) Češka – Slovačka – Mađarska – Srbija / BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanje...? Ne, samo predah do nekog novog putovanja! :)

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 225€

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje: 
 1. 5.000 dinara prilikom prijave. akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna
 2. Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 20.09.2017).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express. Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAPOMENE:
 
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 30 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%). Aranžman je rađen na bazi minimum 80 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br 1. od 08.08.2017. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.

225

20. oktobra 2017. / 28. oktobra 2017.

9 dana, 4 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju