GO2 LETO > Ljoret de Mar / Autobus

Ljoret de Mar – ’’Cvet na moru”

Dragulj Kosta Brave

Bele peščane plaže, tirkizno plava boja Sedozemnog mora, znamenitosti sa bajkovitom istorijom i bogatim noćnim provodom- sve su to sinonimi za najpopularnije turističko naselje na Kosta Bravi (Divljoj obali): Ljoret de Mar.

Zabava od jutra do večeri

Ovo ribarsko naselje, koje je evoluiralo u najposećenije letovalište na Mediteranu i svakako najživlje mesto za odmor, naročito je popularno kod mlađe populacije jer ima dosta barova, klubova ali je isto tako pruža dosta zanimljivih sadržaja poput jednog od najvećih akva parkova u Evropi, vodenog zoološkog vrta i tematskog parka Port Aventura… U Ljoretu ima za svakog po nešto, i jedno je zagarantovano, a to je dobar provod za sve mlade ljude željne hedonističkog odmora.

Divlja obala- divlja aventura

Za one koji vole netaknutu prirodu i osećaj divljine, na obalama na kojima je nekada bilo bezbroj pirata, postoje i bezbrojne uvale i pećine. Na kraju grada nalazi se srednjovekovna tvrđava, a na potpuno suprotnoj strani glavne plaže bronzana statua Dona Marinera - Pecaroševa žena, koja je simbol grada.

Kraljica Mediterana

Barselona- grad koji ostavlja bez daha i nalazi se na oko 90km od Lloreta i nalazi se na našoj ruti i takođe čeka na Vas: grad posebnog duha, meta umetnika, sa velikim kontrastom u arhitektonskim stilovima – od ultra-modernih zgrada do Gaudijevih remekdela, grad sa toliko turističkih atrakcija i neobičnih kutaka.

Da li ste znali?

U prvoj polovini 2016. godine, Ljoret je posetilo 554.152 turista: BUDI I TI DEO POPULARNE DESTINACIJE- POSETI SA NAMA LJORET I PREPUSTI SE PRAVOJ AVANTURI!

#dođemidaodem

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

19. jul / 26. jul / Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:
Sastanak grupe u popodnevnim satima na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu preko puta ''Buvljaka'' (okvirno 19h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije i Francuske sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti... 

2.
dan

20. jul / 27. jul / Kan – Nica:
U  popodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Smeštanje u hotel u jednom od poznatih gradova ove predivne rivijere (Nica, Kan ili bliža okolina). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.
dan

21. jul / 28. jul / Azurna obala – Monako – Monte Karlo:
Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon toga sledi gradska tura i obilazak grada : “Promenades des Anglais’’, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya, nakon toga slobodno vreme za izležavanje na neverovatnoj gradskoj plaži ili individualno razgledanje grada. Nastavak putovanja ka Španiji uz usputni obilazak Monaka - Monte Karla i Kana. Monako, mala država kojom već 700 godina vlada porodica Grimaldi, idealna je destinacija za sve vidove odmora. Država glamura i raskoši, ostaće vam zauvek u sećanju. Ova kneževina u srcu Evrope nudi vam brojne mogućnosti za provod. Monte Karlo, glavni i jedini grad kneževine Monako, danas predstavlja jednu od vodećih turističkih destinacija u Evropi. Poznat je po tome što se u njemu održava Formula 1, kao i sijaset modnih i kulturnih događaja. Obilazak čuvenog ‘'Casina'' i nastavak putovanja ka Španiji.

4 - 10.
dan

22. – 28. jul / 29. jul – 04. avg / Ljoret de Mar:
Dolazak u Ljoret de Mar u prepodnevnim satima. Smeštanje u hotel i boravak na bazi 7 polupansiona. Ako pod savršenim odmorom podrazumevate prelepe plaže, čisto more i zabavu, onda će vas boravak u najpoznatijem turističkom centru u Kosta Bravi uveriti da ste na pravom mestu. Barselona takođe čeka na Vas. Ova ''katalonska kraljica'' izuzetne lepote i autentičnosti ostaviće Vas bez daha dok se budete šetali glavnom gradskom ulicom-Las Ramblas, razgledali statu-u Kristofera Kolumba, uživali u Gaudijevim delima: Sagrada Familia, Casa Batllo, La Pedrera-kamena kuća, obilazili muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali i Pablo Pikaso. Ne smete zaobići ni Olimpijski stadion, zabavni park Port Aventura, prelepo mestašce Tossa de Mar, najraznovrsniji park kaktusa na svetu Pinya de Rosa, čuveni Nou Kamp kao i uživanje u tradicionalnom španskom plesu - Flamenko. Poseta Barseloni je svakako nešto što nećete zaboraviti. 

11.
dan

29. jul / 05. avg / Ljoret de Mar - Francuska:
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za individualne aktvnosti. U popodnevnim satima nastavak putovanja prema Italiji. Noćna vožnja preko Španije i Francuske.

12.
dan

30. jul / 06. avg / Milano:
Dolazak u Milano u prepodnevnim satima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Duomo, Galerija Vitorio Emanuele, Opera Skala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštanje u hotel. Noćenje.

13.
dan

31. jul / 07. avg / Milano – Venecija:
Doručak. Napuštanje hotela i nastavak putovanja ka Veneciji. Dolazak u Punta Sabioni u prepodnevnim časovima. Prevoz brodićem do Venecije.  Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Vožnja gondolom, Duždeva palata, Most uzdaha, Muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute samo su deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. Povratak za Srbiju, noćna vožnja preko Italije i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i odmora…

14.
dan

01. avg / 08. avg / Beograd:
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. 

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 419€

*Paket aranžmannu sadrži 7 polupansiona.

CENE VAŽE U PROMO PERIODU

NAČIN PLAĆANJA:  
 • Gotovinsko plaćanje:
 1. 12000 RSD prilikom rezervacije - akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna
 2. ostatak mesec dana pre početka aranžmana.  
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja  
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a  
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 20 DANA PRED POLAZAK NA PUTOVANJE ILI DO POPUNE MESTA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.


Agencija  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Agencija Max Travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br. 3 od 05.05.2017.       Licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
419

19. / 26. Jul 2017. / 01. / 09. Avgust 2017.

14 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju