GO2 LETO > Krf - Kavos / Autobus

KRF - KAVOS

Kada prvi put posetite Kavos na Krfu, pitaćete se zašto to niste uradili ranije! Ne samo da se na Krf i Kavos ljudi vraćaju iz godine u godinu, već je on savršen i za one od vas koji po prvi put idu sa društvom na letovanje.

Nudimo Vam savršenu priliku da otkrijete zašto je bog mora Posejdon doveo svoju ženu prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime i zašto je Odisej posle svih lutanja svoj konačni mir pronašao baš ovde. Krf krije mnoge tajne, ali jedno sigurno više nije tajna - Krf je jedno od najpopularnijih ostrva u Jonsko arhipelagu u kombinaciji sa dobrom hranom i još boljom zabavom pravi je izbor.

Kavos nikad ne spava


Kavos je zasigurno najupečatljivije, najživlje i najurbanije mesto na obalama Krfa. Niko ne bi rekao da se takvo mesto nalazi na ovom ostrvu koje je poznato kao mirno i tiho! Sreća pa je ovo mestašce svet za sebe, tako da ostatak može mirno da spava dok mi ludujemo! Kavos je poznat po svojim žurkama, samo u jednoj ulici je smešteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana.

Party putovanje

Za vas smo spremili 20 žurki za samo 10 dana, kako biste na pravi način doživeli Kavos. Ovih 10 dnevnih i 10 noćnih žurki učiniće provod nezaboravnim i to ne samo u Kavosu. Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu, Glifade i Isos, na koje ćemo sa sobom poneti ludnicu i dobro raspoloženje sa Kavosa. A kada odlučiš da se odmoriš od neprestalnog đuskanja, zabavićemo se u najboljem zabavnom vodenom parku u ovom delu Evrope! Prijaće vam za promenu, spuštanje niz neke od najboljih evropskih tobogana ili opuštanje u gumama na trometarskim talasima dok ispijajate koktele. A za one kojima je odmor preko potreban, tu je reka koja teče kroz ceo park. Posle ovog opuštanja, vreme je da se vratimo onome zbog čega smo stvarno ovde! Ludnicu nastavljamo uz najtoplije letnje vibracije!

Ostrvo Vido

Istorija Krfa Srbima je od velike važnosti. Verovatno ste od tolikog uzbuđenja i zabave potpuno zaboravili da je ostrvo na kome se nalazite ujedno i ostrvo od velikog istorijskog značaja za našu zemlju, ali tu smo mi da vas podsetimo. U pratnji vodiča organizovali smo vam i obilazak glavnog grada ostrva Krf, grad Krf. Grad Krf ostaviće vas bez daha, što svojom lepotom, što činjenicom da ne liči na Grčki grad zbog čega ga često zovu istočnom Venecijom. Nakon obilaska Krfa, provozaćemo se brodićem do ostrva Vido, mesta o kome smo toliko učili u knjigama iz istorije. Toplo vam preporučujemo da ne propustite priliku da svojim očima posmatrate istoriju, zato ne propustite ovaj fakultativni izlet! Krf - Kavos će vam zaista pružiti nezaboravno iskustvo jer ga čini spoj zabave, savršene prirode i plaža Krfa i naravno istorija.

Da li ste znali?!

Krf je dobio ime po ćerki rečnog boga Asopa, Kerkiri, koju je oteo Posejdon! To je Homerova "lepa i bogata zemlja “ i Odisejeva poslednja stanica na njegovom putu ka Itaki! Mesto gde žurke bukvalno ne prestaju!

#dođemidaodem

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

10.jul / 19.jul / 28.jul / 6.avgust / 15.avgust 2017. : Beograd - Makedonija - Grčka:
Beograd, polazna tačka našeg putovanja parking u bloku 42. (preko puta glavnog ulaza u Buvlju pijacu), smeštamo se u autobuse i planiran polazak je večernjim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke, uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.
dan

11-19.jula / 20-28.jula / 29.jula-6.avgusta / 7-15.avgusta / 16-24.avgust : Igumenica - Krf :
U popodnevnim satima* stižemo u luku Igumenica (*okvirno, u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Iskrcavanje i transfer do vila / apartmana. Ovo zeleno ostrvo okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće naš domaćin 10 dana...njegove plaže se ubrajaju među najlepše u Evropi, od onih beskrajnih peščanih Marathias plaža, pa sve do skrivenih i malih uvala u Perivoliu. Stara venecijanska i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barovi, klubova, giftshop-ovi, romantični zalasci Sunca i poznata Grčka gostoljubivost zadovoljiće sve vaše potrebe – kako za odmorom, tako i za ludim noćnim provodom! Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednom od najlepših gradova u Grčkoj, danju đuskajte uz letnje ritmove na jednoj od najlepših krfskih plaža - Glifadi. Party mesto Kavos, gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutarnjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

11.
dan

20.jul / 29.jul / 7.avgust / 16.avgust / 25.avgust : Krf – Igumenica :
Napuštamo vile / apartmane / sobe i pakujemo prtljag. Slobodno vreme do podnevnih sati, kada je predviđen povratak za Igumenicu, iskoristite da se oprostite od ostrva na svoj način. U popodnevnim satima napuštamo ostrvo Krf i stižemo na kopno. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

12.
dan

21.jul / 30.jul / 8.avgust / 17.avgust / 26.avgust : Grčka – Makedonija – Srbija – Beograd:
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj putovanja! Vidimo se sledeće godine!

Cena aranžmana po osobi: SMEŠTAJ (NA) BUS TRAJEKT


NAZIV SMEŠTAJA USLUGA TERMINI
15 - 26.avgust 24.avgust - 04.septembar
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
FORUM NA 149 129 x x 119 x 129 x x 119
MARINA NA 149 x x x x 139 x x x x
PEFKOS NA 149 129 x x x x x x x x
ELENI NA x 129 x 119 119 x x x x x
THREE SEASON RESORT NA 149 129 129 x x 139 129 129 x x
 
 
Legenda: NA - najam apartmana / studija / soba

Katalog smeštaja možete pogledati OVDE.

Katalog izleta možete pogledati OVDE.

*** U slučaju dovoljnog broja broja prijavljenih putnika - minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti informaciju u agenciji).
*** U slučaju da klijenti žele da idu sopstvenim prevozom cena paket aranžmana se umanjuje za 30€.
*** U slučaju da hoće uslugu korišćenja samo prevoza cena je 80€ iz BG-a, a iz drugih gradova NS - 85€, NIS i KG - 75€.


NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje:
 1. 6.000 RSD prilikom rezervacije akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
 2. ostatak 30 dana pre početka putovanja
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master Card, Visa Electron, American Express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja bilo kojom karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Popust se odnosi samo na redovnu ponudu (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune kapaciteta.

Svi koji se prijave 20 dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti.


U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Agencija Max Travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Agencija Max Travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Specijal programbr.2 od 10.08.2017.                                                                                          
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65/2010 od 02.02.2010.
149

Termin I / 10. - 21. Jul 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
169

Termin II / 19. - 30. Jul 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
169

Termin III / 28. Jul - 8. Avgust 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
139

Termin IV / 6. - 17. Avgust 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
119

Termin V / 15. - 26. Avgust 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
119

Termin VI / 24. Avgust -04. Septembar 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju

  Fakultative

Najlepše plaže

Najveće dragocenosti ostrva Krf su  zasigurno njegove plaže. Plaže Krfa su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, da igrate odbojku na pesku ili da se opustite uživajući u blagodetima tirkiznog mora. Mi vas vodimo na 3 po izboru “Lonely Planeta” najlepše plaže Krfa: Marathias x 2, Glifada x 1 i Porto Bello x 2. 

Obilazak grada Krfa i ostrva Vido

Vreme je da otkrijete zašto glavni grad ostrva Krf nazivaju još i grčkom Venecijom. Ovaj prelepi antički grad će Vas oduševiti starom i novom tvrđavom, crkvom Svetog Spiridona, čitavim spletom uskih uličica, ali i brojnim lokalnim specijalitetima koje ćemo Vam preporučiti na licu mesta, kao i fantastičnom kafom na Esplanada trgu. Preko puta samog grada nalazi se i nama dobro poznato ostrvo Vido, koje ćete imati prilike da posetite i čujete brojne zanimljive priče iz naše istorije.

Žurka na brodu

Spremite se za najbolju žurku ove sezone, jer ćemo uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele i mnogo dobre energije krstariti pučinom Jonskog mora na jednom od najlepših brodova na Krfu. Kristalno čisto more u jednom trenutku će Vas osvežiti, u uvali pored Plave pećine, ali sa žurkom ne prestajemo! 
Držite se, isplovljavamo!

Aqua park

Aqua park na Krfu je jedan od najvećih i najneverovatnijih vodenih parkova u Evropi. Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba, Slobodan pad, Opuštajuća reka, samo su neki od brzih tobogana koji Vas čekaju. Ne propustite jedinstvenu priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od neverovatnih tobogana! 

Sea One, Quatro Summer

Kada smo pitali lokalne mlade ljude gde najviše vole da izlaze, dobili smo odgovor da su to upravo ova dva kluba! Provedite dve fenomenalne noći sa grcima u ovim “FENSI” klubovima na samoj obali mora.