Daleke destinacije > Vijetnam

VIJETNAM

Posebna zemlja sa dugom tradicijom i kulturom, puna kontradikcije i kontroverze i prebogata prirodnim resursima poput nafte, gasa, dragog kamenja, plemenitih minerala, a sa druge strane medalje važi za vrlo nerazvijenu i siromašnu zemlju. Na žalost, kroz istoriju poznata nam je kao zemlja u kojoj se vodio rat, koji je uticao i na današnje opšte stanje. Medjutim, ovo putovanje će vam stvoriti potpuno drugačiju sliku od one koju možda već imate.

HO CHI MINH, NHA TRANG, HUE, HANOI, HALONG BAY

Obilazak Ho Chi Minh-a, najvećeg grada države, Nha Trang-a i Hue-a, poznatih letovališta, kao i Hanoi-a, prestonice države, pa sve do nestvarnog fakultativnog odlaska u Halong Bay, ostaviće na vas jedan od najbogatijih doživljajaja u životu.

MEKONG

Pružite priliku sebi da se upoznate sa drevnom kulturom, upoznate istočne religije koje provladavaju: budizam, taoizam i konfučijanizam i uživate u bajkovitoj prirodi i priči sa nasmejanim i srdačnim lokalcima. Pored istorije Vijetnama nudimo vam da fakultativno posetite deltu reke Mekong. Vozimo se dva sata do reke i obilazimo čuvene kanale i reku Mekong koja je bila ključna za gerilske borbe protiv USA. Osetićete tradicionalni Vijetnam, piti vino od zmije i probati domaće kolače od lokalaca zaboravljenih u vremenu, daleko od gradske buke.

I Termin: 19  - 31. januar 2017.
II Termin: 15 - 27. mart 2017.

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

19.01.2017./ 15.03.2017.: Beograd - Ho Chi Minh (Saigon):
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Let za Ho Chi Minh.

2.
dan

20.01.2017./16.03.2017. : Ho Chi Minh (Saigon):
Dolazak na aerodrom Ho Chi Minh i viziranje u ranim jutarnjim časovima. Dobrodošli u Vijetnam, destinaciju koja ostavlja poseban utisak. Vijetnam je velika suprotnost našem načinu života i zaista drugi svet koji treba doživeti. U početku će vam predstavljati problem čak i prelazak ulice i svi ti ljudi i motori, tuk tukovi i glasovi delovaće haotično, ali obećavamo za nekoliko sati stopićete se sa gradom i vaš glas će postati deo priče. Prevoz do hostela i slobodan dan za odmor. Noćenje.

3.
dan

21.01.2017/17.03.2017. : Ho Chi Minh ( Saigon):
Obilazak pešačke ture Saigona, najvećeg grada Vijetnama, gde ćemo obići neke od znamenitosti grada kao što su stara katedrala i pošta iz doba kolonijalizma sve do muzeja rata gde ćete se upoznati sa američkom invazijom na Vijetnam. Kad se upoznate sa istorijom upoznaćete pravi duh Vijetnama. Povratak u hostel. Noćenje.

4.
dan

22.01.2017./18.03.2017.: Ho Chi Minh ( Saigon):
Današnji dan posvetite kupovini, lutanju Sajgonom doživite pravu atmosferu grada ili lagani zalazak Sunca na Saigon reci. Noćenje.

5.
dan

23.01.2017./19.03.2017.: Ho Chi Minh (fakultativno Mekong delta):
Pored istorije Vijetnama nudimo vam da fakultativno posetite deltu reke Mekong. Vozimo se dva sata do reke i obilazimo čuvene kanale i reku Mekong koja je bila ključna za gerilske borbe protiv USA. Osetićete tradicionalni Vijetnam, piti vino od zmije i probati domaće kolače od lokalaca zaboravljenih u vremenu, daleko od gradske buke. Povratak u hostel. Slobodno vreme. Noćenje.

6.
dan

24.01.2017./20.03.2017.: Ho Chi Minh – Nha Trang:
Nažalost došlo je vreme da se oprostimo od Ho Chi Minh-a ali ne brinite nastavljamo avanturu i uživanje. Pakovanje kofera i čeka nas putovanje do Nha Trang-a. Nastavljamo putovanje nocnim spavaćim autobusom…

7.
dan

25.01.2017./21.03.2017.: Nha Trang:
Oko podneva stižemo u primorski grad Nha Trang, razvijenu turističku destinaciju Vijetnama sa dugačkom obalom i živopisnim noćnim životom. Smeštanje u hostel i slobodan dan za upoznavanje grada. Noćenje.

8.
dan

26.01.2017./22.03.2017.: Nha Trang - Hue:
Slobodan dan za istraživanje plaža, uživanje i odmor od bučnog i glasnog Sajgona. U večernjim časovima krećemo za Hue noćnim spavaćim autobusom ili vozom.

9.
dan

27.01.2017./23.03.2017.: Hue - Hanoi:
Dolazak u tradicionalni vijetnamski grad i nekadašnju prestonicu Vijetnama koji je ušuškan u centralnom delu zemlje, šarmantan istorijski grad vijetnamske kraljevske dinastije a kasnije jedan od prvih oslobođenih gradova od američke invazije. Dolazak i obilazak grada gde ćemo posetiti citadelu i kompleks hramova koji su pod zaštitom UNESCO-a, poseta zabranjenom gradu. Hue je u istoriji imao najvažniju i najživopisniju ulogu Vijetnama. Nastavljamo avanturu u popodnevnim časovima polaskom noćnog spavaćeg autobusa za Hanoi.

10.
dan

28.01.2017./24.03.2017. : Hanoi:
Dobrodošli u prestonicu zemlje – Hanoi. Do sad smo prešli 1760km počevši od grada Saigon, ali našoj avanturi i dalje nije došao kraj. Hanoi je postao prestonica zemlje 1975.godine kada je Sever pobedio u vijetnamskom ratu, pre toga je bio prestonica Francuske Indokine i severa zemlje. U ovom delu Vijetnama osetićete kulturni uticaj Kine zbog njegove blizine. Prema Tripadvisor-u Hanoi je proglašen za najjeftiniju prestonicu na svetu, a uveravamo vas da je ceo Vijetnam izuzetno povoljan čak i za naš standard. Prepustite se užurbanom gradu sa jezerom, zelenim uskim ulicama prepunih motora i ljudi. Noćenje.

11.
dan

29.01.2017./25.03.2017. Hanoi (fakultativno Halong Bay):
Slobodan dan za obilazak grada ili mogućnost fakultativnog izleta do Halong Bay-a jedne od najpoznatijih turističkih destinacija, mesto sa svetskom baštinom koja je pod specijalnom zaštitom UNESCO-a. Noćenje.

12.
dan

30.01.2017./26.03.2017.: Hanoi – Ho Chi Minh:
U prepodnevnim časovima tranfer do aerodroma i let za Ho Chi Minh gde se opraštamo sa avanturom po Vijetnamu i spremamo se za povratak. Transfer do aerodroma u Sajgonu (Ho chi Minh) i jos jedno popodne za uživanje u ovom gradu. Smeštaj u naš dobro poznati hotel. Noćenje

13.
dan

31.01.2017./27.03.2017.: Ho Chi Ming - Beograd:
Transfer do aerodroma kombijem i ukrcavanje na let za Beograd. Slećemo na aerodrom Nikola Tesla kasno uveče ili rano ujutru u zavisnosti od vremena polaska aviona.

PROMO CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1299€

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 100€ prilikom rezervacije, narednih 500€ deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora, a ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
  • Kreditne kartice: Visa,Dina,Maestro,Master card,Visa electron,American express
  • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 20 DANA PRED POLAZAK NA PUTOVANJE ILI DO POPUNE MESTA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.

Agencija zadžava pravo promene smeštaja, u istom rangu gore navedenih smeštaja, usled nedostatka kapaciteta na osnovu broja prijavljenih putnika ili drugih objektivnih okolnosti Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Agencija zadržava pravo pomeranja datuma par dana unapred ili unazad u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima. U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.

Aranžman je rađen na bazi minimum 7 putnika. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br. 3 od 26.09.2016.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 26.01.2010.
1299

19 - 31. januar 2017. / 15 - 27. mart 2017.

13 dana / 8 noći / Avion

Detaljnije o smeštaju