Daleke destinacije > Tajland & Vijetnam

TAJLAND & VIJETNAM

Da li želite i odmor i avanturu u jednom putovanju? Da li Vam je potrebno da pobegnete od statične svakodnevnice u neki drugi, lepši svet? Proživite sa nama jednomesečnu avanturu iz snova! Doživite na pravi način dva različita, a tako bliska sveta: Tajland i Vijetnam.

PHUKET, KOH PHANGAN, BANGKOK, HO ŠI MIN, KOH PHI PHI, HALONG BEJ

Potpuni mir, magija trenutaka i relaksacija očekuje Vas na plažama ostrva Phuket i Koh Phangan. Totalni spoj suprotnosti raja i pakla, sačekaće Vas na ulicama milionskih gradova Bangkoka i Ho Ši Mina. Videćete netaknutu prirodu tokom većine putovanja, a zanemećete kada je ugledate u izdanjima koje sa sobom nose ostrva Koh Phi Phi i zaliv Halong Bej. Ova tura napravljena je specijalno za Vas avanturiste željne dobre zabave i novih iskustava, za Vas koji ne marite za skupe i luksuzne hotele, za Vas koji putujete srcem i urezujute svoje uspomene duboko i na taj način oplemenjujute sebe i svoj život.

Da li nas pratite?
Da li krećemo u avanturu da ostvarimo snove?

Termin: 28. februar - 27. mart 2017.

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

28.02.2017: Beograd - Bangkok:
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Polazak za Bangkok uz presedanje. Noćni let do Bangkoka.

2.
dan

01.03.2017 : Bangkok-Phuket:
Dolazak na aerodrom Suvarnabhumi, jedan od najlepših i najvećih u ovom delu sveta. Dobrodošli na Tajland, zemlju osmeha. Transfer kombijem do Don Muenga drugog aerodroma za lokalne letove tek toliko da bacite pogled na nebodere Bangkoka, haotičnu gužvu ove megalomanske azijske prestonice. Upoznaćete je kasnije, ne brinite. Polazak za Phuket najveće i najposećenije ostrvo na Tajlandu. Očekuje vas kratak let od sat i po vremena. Transfer kombijem do smeštaja, raspakivanje i odmor. Slobodni večernji časovi za prikupljanje energije za predstojeće dane. Noćenje.

3.
dan

02.03/2017: Phuket:
Boravak na jednom od najpopularnijih letovališta u ovom delu sveta. Phuket je ostrvo koje nudi za svakoga po nešto, bilo da volite brzu tajlandsku klopu iz prikolice motorčića ili tuk tukovima, izleti na Koh Phi Phi (film Beach Leonardo di Caprio) ili jednostavno ležaljku i koktel na tropskom ostrvu, naći ćete to ovde. Naš vodič vas vodi do udaljenih plaža sa svih strana Patonga. Tropsko ostrvo zaslužuje da se prepustite. Očekuje vas kokosovo mleko, vozikanje, odbojka na plaži, kupanje, lokalna hrana. Uveče izlazak u legendarni Tiger ili pak više volite mirniju varijantu kluba na krovu s bazenom. Noćenje

4.
dan

03.03.2017: Phi Phi island:
Današnji dan posvećujemo obilasku Phi Phi ostrva koje je proslavio film Beach sa Leonardom di Capriom i ostavio bez daha sve gledaoce. Ovo ostrvo je raj za oči. Hranjenje majmučića ostaće vam u najlepšem sećanju. Za one koje ne žele da idu na Phi Phi ostrvo podsećamo da je Phuket najveće ostrvo na Tajlandu i da nudi puno toga kao što su elephant tracking, jungle tracking, James Bond island, gomilu predivnih plaža na samo pola sata motorčićem. Noćenje.

5.
dan

04.03.2017: Phuket:
Pored predivne prirode kojom Tajland odiše, neistraženih plaža i rajskih ostrva, susrešćete se i sa jednim od najvećih noćnih gradova. U sumrak, klubovi polako uslužuju prve goste a već oko ponoći je puno. Sjajan noćni provod, strip barovi, Tajlađanke od kojih nećemo moći da vas odvojimo, diskoteke na krovovima, barovi sa igračicama. Ludnica se završava tek ujutru i tako svako jutro. Noćenje.

6.
dan

05.03.2017: Phuket-Phangan:
Nažalost, došlo je vreme da se oprostimo od Phuketa ali ne brinite nastavljamo avanturu i uživanje. Pakovanje kofera i čeka nas putovanje do Surathanija pa do luke Don Sak. Upravo smo prešli sa jedne obale Tajlanda i odlazimo na istraživanje druge polovine. Očekuje nas vožnja trajektom oko 2,3h do Koh Phangan-a. U večernjim časovima stižemo na Koh Phangan gde nas kombi prebacuje do našeg smeštaja. Slobodno veče i opuštanje ispred vaših bungalova. Noćenje.

7.
dan

06.03.2017 : Koh Phangan:
Boravak na jednom od najegzotičnijih i po mnogima najlepšem ostrvu na svetu, još uvek neiskvarenom sa netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koje rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva, majmunčićima koji skakuću unakolo i ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima Savadikap. Naš vodič vas vodi na istraživanje plaža kao i degustiranje lokalne hrane na obližnjoj pijaci. Noćenje.

8.
dan

07.03.2017 : Koh Phangan:
Slobodan dan za istraživanje ostrva i kupanje na nekoj od mnogobrojnih plaža. Noćenje

9.
dan

08.03.2017: Koh Phangan:
Vožnja motorom po ostrvu, obilazak reggae village ili pak više volite raj za oči, pa vas vodimo do velelepnog kineskog hrama i vodopada, očekuje vas ručak na pijaci i odmaranje u rege baru. Noćenje.

10.
dan

09.03.2017: Koh Phangan:
Ispitivanje udaljenih delova ostrva i plaža, jungle tracking ili penjanje na najvišu tačku na ostrvu gde ćete ostati bez reči jer se odavde najbolje vidi koliko je ostrvo i dalje neistraženo i divlje. Noćenje.

11.
dan

10.03.2017: Koh Phangan:
Poslednje dane na Koh Phanganu provedite tako da vam ostane u najlepšem sećanju. Tokom dana uživajte na jednoj od plaža a uveče u fantastičnom zalasku Sunca. Prepustite se hedonisti koji je zarobljen u vama. A uveče Half Moon Festival kao jedna od najpoznatijih žurki na Tajlandu održava se jednom mesečno, plaža, vatra, dj-ejevi sa svih strana sveta i ti na ostrvu koje posećuje horde party manijaka specijalno na ovaj dan. Noćenje.

12.
dan

11.03.2017 : Koh Phangan:
Bottle beach, udaljena plaža, do koje se probijamo vozeći vijugavim putevima, izbegavajući kokose na putevima i majmunčiće koji nas radoznalo posmatraju, ručak na pijaci i lagano veče. Noćenje.

13.
dan

12.03/2017: Koh Pangan – Bangkok:
Jutarnje kupanje i pakovanje i put brodićem i autobusom do železničke stanice u Surtathaniju. Noćna vožnja spavaćim kolima do Bangkoka.

14.
dan

13.03.2017 : Bangkok:
Stižemo u Bangkok oko podneva i čeka nas kratka vožnja do našeg hotela koji se nalazi u srcu Ko San Road-a, backpackerske naseobine gde su smešteni većina mladih iz čitavog sveta. Slobodno popodne za tumarenje Ko San Road-om ili odmaranje na bazenu na krovu hotela uz osvežavajući koktel. Noćenje.

15.
dan

14.03.2017: Bangkok:
Obilazak Bangkoka, King Palace, Zlatni buda, Temple of dawn, China town, uveče izlazak u A si E centar gde se nalaze pet spojenih klubova, party all night long. Noćenje.

16.
dan

15.03.2017: Bangkok:
Šoping preko dana MBK shoping mall ili jedan od mnogo tržnih centara koji se nalaze u tom delu grada, ko želi može poći u nezaboravan Siam park koji nudi najveće veštačke talase na svetu, bazene rolerkostere i pregršt ostalih stvari. Uveče izlazak na Patpong. Bangkok u prevodu znači grad anđela međutim Patpong je sušta suprotnost i definitivno pripada đavolu. Uverite se i sami zašto je to tako. Noćenje.

17.
dan

16.03.2017 : Bangkok – Ho Chi Minh ( Saigon):
Pakovanje i odlazak na aerodrom Suvarnhabumi. Ukrcavanje na let za Ho Chi Minh. Dolazak na aerodrom Ho Chi Minh. Dobrodošli u Vijetnam, destinaciju koja ostavlja poseban utisak. Prevoz do hostela i slobodan dan za odmor. Noćenje.

18.
dan

17.03.2017. : Ho Chi Minh ( Saigon):
Obilazak pešačke ture Saigona, najvećeg grada Vijetnama, gde ćemo obići neke od znamenitosti grada kao što su stara katedrala i pošta iz doba kolonijalizma sve do muzeja rata gde ćete se upoznati sa američkom invazijom na Vijetnam. Kad se upoznate sa istorijom upoznaćete pravi duh Vijetnama. Povratak u hostel. Noćenje.

19.
dan

18.03.2017.: Ho Chi Minh ( Saigon):
Današnji dan posvetite kupovini, lutanju Sajgonom doživite pravu atmosferu grada ili lagani zalazak Sunca na Saigon reci. Noćenje.

20.
dan

19.03.2017.: Ho Chi Minh (fakultativno Mekong delta):
Pored istorije Vijetnama nudimo vam da fakultativno posetite deltu reke Mekong. Vozimo se dva sata do reke i obilazimo čuvene kanale i reku Mekong koja je bila ključna za gerilske borbe protiv USA. Osetićete tradicionalni Vijetnam, piti vino od zmije i probati domaće kolače od lokalaca zaboravljenih u vremenu, daleko od gradske buke. Povratak u hostel. Slobodno vreme. Noćenje.

21.
dan

20.03.2017.: Ho Chi Minh – Nha Trang:
Nažalost došlo je vreme da se oprostimo od Ho Chi Minh-a ali ne brinite nastavljamo avanturu i uživanje. Pakovanje kofera i čeka nas putovanje do Nha Trang-a. Nastavljamo putovanje noćnim spavaćim autobusom…

22.
dan

21.03.2017.: Nha Trang:
Oko podneva stižemo u primorski grad Nha Trang, razvijenu turističku destinaciju Vijetnama sa dugačkom obalom i živopisnim noćnim životom. Smeštanje u hostel i slobodan dan za upoznavanje grada. Noćenje.

23.
dan

22.03.2017.: Nha Trang - Hue:
Slobodan dan za istraživanje plaža, uživanje i odmor od bučnog i glasnog Sajgona. U večernjim časovima krećemo za Hue noćnim spavaćim autobusom ili vozom.

24.
dan

23.03.2017.: Hue - Hanoi:
Dolazak u tradicionalni vijetnamski grad i nekadašnju prestonicu Vijetnama koji je ušuškan u centralnom delu zemlje, šarmantan istorijski grad vijetnamske kraljevske dinastije a kasnije jedan od prvih oslobođenih gradova od američke invazije. Dolazak i obilazak grada gde ćemo posetiti citadelu i kompleks hramova koji su pod zaštitom UNESCO-a, poseta zabranjenom gradu. Hue je u istoriji imao najvažniju i najživopisniju ulogu Vijetnama. Nastavljamo avanturu u popodnevnim časovima polaskom noćnog spavaćeg autobusa za Hanoi.

25.
dan

24.03.2017. : Hanoi:
Dobrodošli u prestonicu zemlje – Hanoi. Do sad smo prešli 1760km počevši od grada Saigon, ali našoj avanturi i dalje nije došao kraj. Hanoi je postao prestonica zemlje 1975.godine kada je Sever pobedio u Vijetnamskom ratu, pre toga je bio prestonica Francuske Indokine i severa zemlje. U ovom delu Vijetnama osetićete kulturni uticaj Kine zbog njegove blizine. Prema Tripadvisor-u Hanoi je proglašen za najjeftiniju prestonicu na svetu, a uveravamo vas da je ceo Vijetnam izuzetno povoljan čak i za naš standard. Prepustite se užurbanom gradu sa jezerom, zelenim uskim ulicama prepunih motora i ljudi. Noćenje.

26.
dan

25.03.2017. Hanoi (fakultativno Halong Bay):
Slobodan dan za obilazak grada ili mogućnost fakultativnog izleta do Halong Bay-a jedne od najpoznatijih turističkih destinacija, mesto sa svetskom baštinom koja je pod specijalnom zaštitom UNESCO-a. Noćenje.

27.
dan

26.03.2017.: Hanoi – Bangkok:
U prepodnevnim časovima tranfer do aerodroma i let za Bangkok gde se opraštamo sa mesečnom avanturom po Tajlandu i Vijetnamu i spremamo se za povratak. Transfer od aerodroma Suvarnabhumi do smeštaja. Smeštanje u naš dobro poznati hotel. Noćenje.

28.
dan

27.03.2017.: Bangkok- Beograd:
Transfer do aerodroma kombijem i ukrcavanje na let za Beograd. Slećemo na aerodrom Nikola Tesla kasno uveče ili rano ujutru u zavisnosti od vremena polaska aviona.

PROMO CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1899€

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje:
  1. 100€ prilikom rezervacije,
  2. narednih 600€ deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora,
  3. ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
  • Kreditne kartice: Visa,Dina,Maestro,Master card,Visa electron,American express
  • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 20 DANA PRED POLAZAK NA PUTOVANJE ILI DO POPUNE MESTA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.


Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.

Agencija zadrzava pravo promene smeštaja, u istom rangu gore navedenih smeštaja, usled nedostatka kapaciteta na osnovu broja prijavljenih putnika ili drugih objektivnih okolnosti Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Agencija zadrzava pravo pomeranja datuma par dana unapred ili unazad u zavisnosti od raspolozivosti mesta na letovima.

U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.

Aranžman je rađen na bazi minimum 5 putnika. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br. 1 od 23.09.2016.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 26.01.2010.
1899

28. februar 2017. / 27. mart 2017.

30 dana / 22 noći / Avion

Detaljnije o smeštaju