Daleke destinacije > Tajland - budget

Tajland (Koh Phangan, Bangkok)
04. -16. februar 2017.


Dozvolite da Vam postavimo jedno pitanje! Da li Vam je nekad tako jako bilo potrebno bekstvo, neka druga stvarnost, nova lica, druga kultura, nešto potpuno drugačije?
Moguće je da će te upravo tamo,negde daleko, na nekoj maloj plaži u sred divljine i džungle tako zavučenoj da ni google maps ne može da vas nađe, pronaći sebe. Mi vam ne nudimo skupe i sterilne hotele već želimo da doživite Tajland onakav kakav on zaista jeste, prirodan i neposredan. Kao pod kaliedoskopom smenjivaće se brda obučena u tropsko rastinje, prava pravcata džungla, tu pred vašim očima. Stene koje izranjaju iz zemlje i zaklanjaju pogled na more ljubomorno ga čuvajući od osvajačkih pogleda. Mislite da su slike belog peska, prozirnog mora, korala, palmi koje se naginju ka pučini i nasmejanih lica, plod mašte nekog zakletog romantika ili pak vešti kliktaji miša, varate se...Pored predivne prirode kojom Tajland odiše, neistraženih plaža i rajskih ostrva, susrešćete se i sa jednom od najvećih metroplola na svetu. Bangkok je pomalo od svega, izmešane kulture i staleži, raznolikost religija i šerenilo rasa sa kojima se mimoilazite u tom megalomanskom prostranstvu.

Bangkok

Pored predivne prirode kojom Tajland odiše, neistraženih plaža i rajskih ostrva, susrešćete se i sa jednom od najvećih metroplola na svetu. Bangkok je pomalo od svega, izmešane kulture i staleži, raznolikost religija i šarenilo rasa sa kojima se mimoilazite u tom megalomanskom prostranstvu. Iako po veličini i sadržaju stoji rame uz rame sa mnogim metropolama, nije razmetljiv poput njih. On zna ako jednom dodjete i doživite ga, vraćaćete mu se iznova i iznova, kao staroj ljubavi.


Koh Phangan

Ostrvo koje leži na kvarcu! Čim kročite nogom osetićete energiju kojom kvarc zrači. Iscelićete se od negativnih misli i očistiti vašu auru. Upravo ovde, upoznaćete sebe i bolje razumeti druge. Ukoliko meditirate ili pak radite jogu, poželećete da nikad ne izađete iz lotusovog cveta. Zalasci Sunca odvešće vas u neki drugi, bolji svet!

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

04.02.2017: Beograd - Bangkok:
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Polazak za Bangkok uz presedanje. Noćni let do Bangkoka.

2.
dan

05.02.2017: Bangkok:
Dolazak na aerodrom Suvarnabhumi, jedan od najlepših i najvećih u ovom delu sveta. Dobrodošli na Tajland, zemlju osmeha. Transfer kombijem do Koh San road a Funky dela grada Bankoka i smeštanje u hotel ,Popodne za predah na bazenu hotela, šetnju krcatim ulicama Bankoka ili aktivnosti po želji . Noćenje.

3.
dan

06.02.2017: Bangkok:
Ceo dan za razgledanje grada sa reka ulica ili slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih hramova, u večernjim časovima autobusom krećemo ka našem tropskom raju.

4.
dan

07.02.2017: Koh Phangan:
U jutarnjim časovima stižemo na Koh Phangan . Boravak na jednom od najegzotičnijih i po mnogima najlepšem ostrvu na svetu, još uvek neiskvarenom sa netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koje rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva, majmunčićima koji skakuću unakolo i ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima Savadikap. Naš pratilac puta će Vas uputiti na koje plaže da idete podeliti vam mape ostrva ,ukazati na najbolje tačke, šta ne propustiti, gde jesti i piti, koja dešavanja vas očekuju. Noćenje.

5.
dan

08.02.2017. - Koh Phangan:
Slobodan dan za istraživanje ostrva i kupanje na nekoj od mnogobrojnih plaža. Noćenje.

6.
dan

09.02.2017. - Koh Phangan:
Vožnja motorom po ostrvu, obilazak reggae village ili pak više volite raj za oči, pa vas vodimo do velelepnog kineskog hrama i vodopada, očekuje vas ručak na pijaci i odmaranje u rege baru. Noćenje.

7.
dan

10.02.2017. - Koh Phangan:
Ispitivanje udaljenih delova ostrva i plaža, jungle tracking ili penjanje na najvišu tačku na ostrvu gde ćete ostati bez reči jer se odavde najbolje vidi koliko je ostrvo i dalje neistraženo i divlje. Noćenje.

8.
dan

11.02.2017. -  Koh Phangan :
Poslednje dane na Koh Phanganu provedite tako da vam ostane u najlepšem sećanju. Tokom dana uživajte na jednoj od plaža a uveče u fantastičnom zalasku Sunca. Prepustite se hedonisti koji je zarobljen u vama. A uveče Half Moon Festival (februarski polazak) kao jedna od najpoznatijih žurki na Tajlandu održava se jednom mesečno, plaža, vatra, dj-ejevi sa svih strana sveta i ti na ostrvu koje posećuje horde party manijaka specijalno na ovaj dan. Noćenje

9.
dan

12.02.2017. - Koh Phangan :
Bottle beach, udaljena plaža, do koje se probijamo vozeći vijugavim putevima, izbegavajući kokose na putevima i majmunčiće koji nas radoznalo posmatraju, ručak na pijaci i lagano veče. Noćenje.

10.
dan

13.02.2017. - Koh Phangan:
Slobodan dan provedite na jednom od vidikovaca uzivajući u zalasku ili izlasku sunca Ili uživajte na nekoj od sada već vam omiljenih plaža. Noćenje

11.
dan

14.02.2017. - Koh Phangan – Bangkok:
Jutarnje kupanje i pakovanje i put brodićem i autobusom do železničke stanice u Surtathaniju. Noćna vožnja spavaćim kolima do Bangkoka.

12.
dan

15.02. 2017. - Bangkok:
Stižemo u Bangkok oko podneva i čeka nas kratka vožnja do našeg hotela koji se nalazi u srcu Ko San Road-a, backpackerske naseobine gde su smešteni većina mladih iz čitavog sveta. Slobodno popodne za tumarenje KoSan Road-om ili odmaranje na bazenu na krovu hotela uz osvežavajući koktel. Noćenje.

13.
dan

16.02.2017. - Bangkok :
Pakovanje i odlazak na aerodrom “Suvarnhabumi”. Ukrcavanje na let za Beograd. Slećemo na aerodrom Nikola Tesla kasno uveče ili rano ujutru u zavisnosti od vremena polaska aviona.

SPECIJALNA PONUDA!
CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 899 €

CENA JE VAŽEĆA ZA CELOKUPNE UPLATE I VAŽI DO POPUNE KAPACITETA.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Da bi se ostvarilo pravo na cenu po specijalnoj ponudi potrebno je izvršiti celokupnu uplatu aranžmana odmah nakon otvaranju rezervacije.
  • Kreditne kartice: Visa,dina,Maestro,Master card,Visa electron, American express
  • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 20 DANA PRED POLAZAK NA PUTOVANJE ILI DO POPUNE MESTA. 
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.

Aranžman je rađen na bazi minimum 7 putnika. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br. 2 od 30.11.2016.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
899

04.02 / 16.02.

13 dana / 9 noći / AVION

Detaljnije o smeštaju