Skijanje > GO2 Ski Trip - Jahorina

Ove zime pred vama je jedinstvena prilika da doživite najluđi i najzanimljiviji provod na planinskoj lepotici Jahorini. Agencija Go2 Max Travel poziva vas da budete deo najsveobuhvatnijeg putovanja do sad - na jednom mestu, uživajući u zimskoj idili bosanske lepotice, očekuje vas preko hiljadu mladih iz Srbije i regiona. Uz bogatu ponudu doručka i večere hotela ne morate da brinete o hrani, očekuju vas svakodnevne žurke na stazi uz promotivne cene pića i fantastičnog DJ-a, puno druženja i novih ljubavi, različitih nagradnih takmičenja, puno smeha i zabave, igre bez granica, vožnja motornim sankama, tematske žurke u diskoteci i kafanama i još mnogo toga zanimljivog što će svako od vas čuvati u najlepšem sećanju.


ONLINE PRIJAVA
1.
dan

PONEDELJAK / 08.JANUAR / BEOGRAD- JAHORINA :
Sastanak grupe u Beogradu na dogovorenom mestu. Planiran polazak je uveče između 23:00h i ponoći. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.
dan

UTORAK / 09.JANUAR / JAHORINA :
Dolazak na Jahorinu u prepodnevnim časovima. Smeštanje u sobe. Vreme previđeno za skijanje, školu skijanja i snowboard-a (radno vreme žičare je od 09:00 – 16:00). Večera. Mogućnost organizovanja žurke dobrodošlice. Noćenje.

3-4.
dan

SREDA i ČETVRTAK / 10-11.JANUAR / JAHORINA:
Doručak. Vreme previđeno za skijanje i snowboard. Dnevna žurka od 14:00-16:00 na stazi, igre bez granica, vožnja motornim sankama, takmičenja u skijanju, bordanju, sankanju, grudvanju, ispijanju. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Sarajeva i vožnja ratrakom. Večera i noćenje.

5.
dan

PETAK / 12.JANUAR / JAHORINA – BEOGRAD:
Doručak. Napuštanje smeštaja i vreme do povratka u Beograd iskoristite za skijanje ili druge aktivnosti. Nakon skijanja mogućnost korišćenja par hotelskih soba za tuširanje. Okupljanje grupe za povratak u kasnim popodnevnim časovima. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA U EURIMA PO OSOBI: 104€

Katalog smeštaja možete pogledati OVDE


PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Prevoz:
 • Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd, uz PAKET ARANŽMAN 
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 30 putnika),  doplata na paket arnžman za polazak iz Niša je 5€.
Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 prijavljenih putnika.

NAČIN PLAĆANJA: 

Gotovinsko plaćanje:
 • 5000 dinara prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna)
 • Ostatak, 30 dana pre početka aranžmana (do 08.12.2017.)
Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja 
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama Komercijalne Banke do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Kod plaćanja Visa Electron - debitnim karticama Unicredit banke (kartica uz studentski račun banke), ostvaruje se popust od 10% na iznos aranžmana koji se plaća karticom. Popust se obračunava na redovnu cenu aranžmana (popust se ne uračunava za već snižene cene)
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a 
KreditMax Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana je lokalnog karaktera.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
SKI INFO

Naziv i vrsta Polazna stanica Izlazna stanica mnV Visinska razlika Kapacitet osoba Dužina-m Vreme vožnje
Poljice ski lift 1630 1670 40 850 450 3
Poljice šestosjed 1520 1884 364 2000 1550 6
Poljice dvosjed 1520 1884 364 1200 1550 10
Ogorjelica I šestosjed 1560 1880 320 2000 1351 5
Ogorjelica II dvosjed 1570 1889 319 1200 1250 9
Rajska dolina skilift 1644 1753 109 900 950 6
Olimpikski lift 1644 1840 196 900 950 6
Skočine dvosjed 1300 1668 368 1200 1450 12
Baby ski lift Poljice 1530 1527 7 180 100 2
 

Napomene i izvodi iz opštih i posebnih uslova putovanja – autobuski prevoz:
Prevoz prtljaga (jedna putna torba i ski oprema po putniku) je besplatan. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronadjen. Za zaboravljene stvari agencija, kao i prevoznik ne odgovaraju. Korisnici skijaškog osiguranja, u slučaju da dođe do povrede na skijalištu, neka se obrate pratiocu puta, ili ako su u stanju, da se sa polisom i pasošem obrate medicinskoj ustanovi nadležnoj u tom mestu. Apotekarski računi u svim vrednostima i medicinske usluge vrednosti do 100 evra se refundiraju prilikom povratka, a preko te vrednosti se, nakon potvrde polise od strane osiguravajuće kompanije, minimum jedan dan, pokriva puna vrednost medicinske usluge. Vreme povratka poslednjeg dana putovanja je u prepodnevnim časovima, a definiše ga pratilac puta zavisno od lične procene.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije 
MaxTravel usklađeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br.1 od 25.09.2017.
Licenca APR registarturizmakategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
104

08. januar 2018. / 12. januar 2018.

5 dana/ 3 noći / autobusom

Detaljnije o smeštaju